"Edit Post" Problem

Discussion in 'Forum Help' started by MikeG, Oct 23, 2013.

  1. MikeG

    MikeG Full Member

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Messages:
    2,979
    Likes Received:
    2,227
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Wind Turbine Technician
    Location:
    Richland, WA GMTruckClub.com
    Is anyone else having an issue when you edit a post (of your own), or is it just me????

    If I edit and click the "save" at the bottom 1 of 2 things happen.

    #1 Nothing, the page just stays open, and clicking anything else doesn't change a thing.

    #2 The page looks like it posted but it will freeze, i.e. any smileys stop moving and it just sits there. I get a message after about 20 seconds or so saying: "truckforum.org is not responding due to a long-running script." There is a "Stop Script" icon to hit or an "X" to close that window. Neither do anything.

    The only way out of it is to close out the web page, then reopen and log back in. If issue 1 happened I have to re-correct the post and hope it might work. If issue 2 it will have saved the changes but the closing and logging back in is a real P.I.T.A.!!!! :flamingmad: No other forum I frequent does this.
     
  2. chevychase

    chevychase Semi-Admin
    Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Messages:
    22,483
    Likes Received:
    13,308
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    SELF EMPLOYED
    Location:
    truck forum .org
  3. gpmorgan

    gpmorgan Auto Banned

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    2,687
    Likes Received:
    288
    Trophy Points:
    83
    Occupation:
    forklifts and equip tech
    Location:
    Tupelo Ms.
    Try using google chrome as your browser. Mine will do the same thing if I use internet explorer.
     
  4. MikeG

    MikeG Full Member

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Messages:
    2,979
    Likes Received:
    2,227
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Wind Turbine Technician
    Location:
    Richland, WA GMTruckClub.com
    Thanks gp, I had Google Chrome on my personal computer and I hate it. Went back to I.E. I looked into the links cc posted, didn't help out at all. I'm also limited to what I can get into, work computer. I'll just deal with it, it only happens if I try to edit. Could be a bigger P.I.T.A. if I was a Mod.
     
  5. 96silverado

    96silverado Full Member

    Joined:
    Sep 23, 2012
    Messages:
    2,634
    Likes Received:
    3,711
    Trophy Points:
    113
    My only ongoing issue that i've always had is that i am only
    allowed 2times to edit my post, or it's 'Lock out' time where i
    have to shut down entire computer an restart it.
    I'll take it over months of of not being able to access site though!
    Also sometimes i have an episode or 2 of not seeing the:
    'Reply' button.
     
  6. chevychase

    chevychase Semi-Admin
    Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Messages:
    22,483
    Likes Received:
    13,308
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    SELF EMPLOYED
    Location:
    truck forum .org
    If using i.e. you can modify the registry..on these sites with all the ads..and such a script may take longer to load.then you get the message.
    If you are allowed to modify work computer can click here to fix registry. I use mozzila/firefox get this at forums full of ads been around longer than this one.
    I just click stop script ..all good. Some of this computer stuff is over my head .But if you follow instruction here should be good if link works. www.support.microsoft.com/kb/175500
     
    1 person likes this.

Share This Page